email

Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd.

Produk panas.

Apakah teh gelap?

Apakah teh gelap?

2021-10-08 14:00:04

Teh gelap adalah salah satu daripada enam teh utama di China, dengan sejarah pembangunan yang panjang. Pada masa yang sama, penyelidikan saintifik juga mendapati bahawa jenis teh ini kaya dengan pelbagai unsur surih yang bermanfaat kepada tubuh manusia, yang boleh mengawal selia baki dalaman badan.

Memproses 25kg selesai Oolong teh oleh mesin

Memproses 25kg selesai Oolong teh oleh mesin

2021-09-28 14:47:40

Bagaimana untuk memproses teh Oolong dengan mesin? Oolong teh adalah sejenis teh dengan langkah-langkah proses rumit. Syarikat kami terletak di kampung Teh Oolong yang terkenal, mesin bekalan dari lentur untuk pengeringan. Selamat datang kenalan anda!

Bagaimana untuk membuat 25kg finshied black teh oleh mesin?

Bagaimana untuk membuat 25kg finshied black teh oleh mesin?

2021-09-07 14:51:40

Bagaimana untuk memproses 25kg Teh Black Striped dari 100kg daun teh segar? Teh hitam berjalur memerlukan proses teh yang lancar, proses rolling, penapaian teh dan pengeringan, di sini adalah mesin untuk rujukan dan pemeriksaan anda.

Bagaimana untuk membuat 25kg selesai teh hijau dengan mesin?

Bagaimana untuk membuat 25kg selesai teh hijau dengan mesin?

2021-09-01 16:14:22

Mesin untuk membuat teh hijau, memerlukan empat langkah, teh yang lancar, penetapan teh, rolling teh, dan pengeringan teh. Menguasai kaedah pemprosesan yang betul akan membantu anda membuat teh berkualiti tinggi.

Hubungi Kami

Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd.
If you want know more about our products, please send email to us : info@delijx.com. You also can send message to our WeChat or WhatsApp : 0086-18120033767
Didirikan pada tahun 2003, Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd menggabungkan pengembangan dan produksi bersama-sama, yang terletak di kampung halaman teh Oolong - Quanzhou City, yang mengkhususkan diri dalam pembuatan dan pemasaran Mesin Pembuatan Teh, seperti Penuai Teh , Mesin Pemangkasan Teh, Mesin Pengering Teh, Mesin Fiksasi Teh, Mesin Roll Teh, Mesin Penapaian Teh, Mesin Pengering Teh, Penyusun Teh, Mesin Pembungkusan Teh, benar-benar lebih daripada 30 jenis dalam lima kategori utama. Syarikat kami mempunyai jenama "Pembantu Deli", setelah beberapa dekad beroperasi dan dikembangkan, ia sangat dikenali oleh pelanggan di Amerika Syarikat, Rusia, Kanada, Georgia, Turki, Peru, India dan negara-negara lain, di Rusia, Georgia, India, Vietnam, Peru dan Turki, kami mempunyai pejabat yang memberikan perkhidmatan yang cepat dan berkualiti tinggi kepada pelanggan tempatan.
 
Pelanggan kami di seluruh dunia, selagi ada kawasan pemprosesan teh, anda dapat melihat mesin kami, pelanggan kami termasuk Rusia, Georgia, Azerbaijan, Belarus, Ukraine, dll. Di Eropah Timur, Britain, Belanda, Jerman, dll. Di Eropah Barat, Turki, Iran, Syria, Yaman, Kuwait di Timur Tengah, Myanmar, Vietnam, Indonesia, Laos di Asia Tenggara, Kemboja, Thailand, India, Sri Lanka, Bangladesh, Nepal, Bhutan, dll di Asia Selatan, Mexico , Amerika Syarikat, Kanada, Bolivia di Amerika Tengah dan Selatan, Brazil, Argentina, Chile, Peru, Belize, Colombia, dll., Di Australia Australia dan New Zealand, Afrika mempunyai Uganda, Nigeria, Ethiopia, Mozambik, Kenya, dll.
 
Dengan kerjasama yang tulus, daya saing kualiti keseluruhan produk kami telah ditingkatkan. Mesin pemprosesan teh jenis baru akan dilancarkan tidak lama lagi. Untuk memenuhi kehendak pelanggan pada saat pertama, kami secara khusus mendirikan ganti alat ganti untuk perkhidmatan purna jual dan menubuhkan pasukan perkhidmatan selepas penjualan. Kami berhasrat untuk menyediakan semua tahap layanan tertinggi kepada semua pelanggan kami, dari penyediaan produk berkualiti terbaik untuk menghantarnya dengan selamat dan cepat ke pintu anda dalam masa yang singkat. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, jangan ragu untuk menghubungi khidmat pelanggan pesakit kami yang akan dengan senang hati membantu anda. Semua komen atau pertanyaan pelanggan akan diambil kira dalam penyesuaian perkhidmatan kami.