email

Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd.

Produk panas.

Bagaimanakah aroma unik teh hitam yang dihasilkan?

Bagaimanakah aroma unik teh hitam yang dihasilkan?

2021-07-29 15:52:16

Fermentasi adalah faktor yang sangat penting dalam pengeluaran teh hitam. Aroma unik teh hitam hanya boleh dihasilkan oleh perubahan dalam bahan yang terkandung dalam proses penapaian. Syarikat kami menyediakan anda dengan mesin berkualiti tinggi untuk penapaian teh hitam. Siasatan anda adalah dialu-alukan!

Kenapa teh hitam dalam jalur ketat?

Kenapa teh hitam dalam jalur ketat?

2021-07-28 16:02:02

Teh yang ketat berbentuk hitam adalah lebih tahan untuk membakar, dan bentuk jalur lurus lebih popular dengan pengguna. Menguasai teknologi rolling teh hitam, pilih peralatan rolling yang betul, mengalu-alukan perundingan anda!

Dengan teh hitam

Dengan teh hitam

2021-07-20 15:08:21

Dihadapi adalah proses pertama dalam membuat teh hitam. Menguasai masa yang betul dan suhu yang lancar untuk mencapai tahap yang dikehendaki.

Membuat teh hijau bentuk rata

Membuat teh hijau bentuk rata

2021-07-13 17:00:39

Teh hijau rata menjadikan teh hijau muncul dalam bentuk yang berbeza dari teh hijau jalur biasa apabila dibancuh. Melalui pengeluaran teh hijau rata, ia boleh dipasarkan sebagai segmen pasaran dengan bentuk teh hijau yang lain.

Hubungi Kami

Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd.
Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk kami, sila hantarkan e-mel kepada kami: info@delijx.com. Anda juga boleh menghantar mesej ke WeChat atau WhatsApp kami: 0086-18120033767
Didirikan pada tahun 2003, Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd menggabungkan pengembangan dan produksi bersama-sama, yang terletak di kampung halaman teh Oolong - Quanzhou City, yang mengkhususkan diri dalam pembuatan dan pemasaran Mesin Pembuatan Teh, seperti Penuai Teh , Mesin Pemangkasan Teh, Mesin Pengering Teh, Mesin Fiksasi Teh, Mesin Roll Teh, Mesin Penapaian Teh, Mesin Pengering Teh, Penyusun Teh, Mesin Pembungkusan Teh, benar-benar lebih daripada 30 jenis dalam lima kategori utama. Syarikat kami mempunyai jenama "Pembantu Deli", setelah beberapa dekad beroperasi dan dikembangkan, ia sangat dikenali oleh pelanggan di Amerika Syarikat, Rusia, Kanada, Georgia, Turki, Peru, India dan negara-negara lain, di Rusia, Georgia, India, Vietnam, Peru dan Turki, kami mempunyai pejabat yang memberikan perkhidmatan yang cepat dan berkualiti tinggi kepada pelanggan tempatan.
 
Pelanggan kami di seluruh dunia, selagi ada kawasan pemprosesan teh, anda dapat melihat mesin kami, pelanggan kami termasuk Rusia, Georgia, Azerbaijan, Belarus, Ukraine, dll. Di Eropah Timur, Britain, Belanda, Jerman, dll. Di Eropah Barat, Turki, Iran, Syria, Yaman, Kuwait di Timur Tengah, Myanmar, Vietnam, Indonesia, Laos di Asia Tenggara, Kemboja, Thailand, India, Sri Lanka, Bangladesh, Nepal, Bhutan, dll di Asia Selatan, Mexico , Amerika Syarikat, Kanada, Bolivia di Amerika Tengah dan Selatan, Brazil, Argentina, Chile, Peru, Belize, Colombia, dll., Di Australia Australia dan New Zealand, Afrika mempunyai Uganda, Nigeria, Ethiopia, Mozambik, Kenya, dll.
 
Dengan kerjasama yang tulus, daya saing kualiti keseluruhan produk kami telah ditingkatkan. Mesin pemprosesan teh jenis baru akan dilancarkan tidak lama lagi. Untuk memenuhi kehendak pelanggan pada saat pertama, kami secara khusus mendirikan ganti alat ganti untuk perkhidmatan purna jual dan menubuhkan pasukan perkhidmatan selepas penjualan. Kami berhasrat untuk menyediakan semua tahap layanan tertinggi kepada semua pelanggan kami, dari penyediaan produk berkualiti terbaik untuk menghantarnya dengan selamat dan cepat ke pintu anda dalam masa yang singkat. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, jangan ragu untuk menghubungi khidmat pelanggan pesakit kami yang akan dengan senang hati membantu anda. Semua komen atau pertanyaan pelanggan akan diambil kira dalam penyesuaian perkhidmatan kami.