email

Pengalaman yang Kaya

Produk panas.

Bagaimana Membuat Teh Hijau? 2.

Bagaimana Membuat Teh Hijau? 2.

2021-06-23 16:16:55

Selepas penetapan dan rolling, teh hijau perlu dikeringkan. Tetapkan bentuk teh hijau. Ia adalah langkah terakhir tetapi penting untuk pemprosesan teh hijau.

Bagaimana Membuat Teh Hijau?

Bagaimana Membuat Teh Hijau?

2021-06-23 15:57:09

Penetapan, rolling, pengeringan adalah langkah penting untuk membuat teh hijau. Menggunakan mesin yang sesuai akan meningkatkan kecekapan dan menimbulkan kualiti teh hijau.

Manfaat teh

Manfaat teh

2021-06-19 14:19:46

Minum teh menjadi cara hidup untuk orang ramai, dan minum teh juga mempunyai kesan positif tertentu terhadap kesihatan orang. Mengikut peralatan yang baik dapat membantu meningkatkan kualiti teh.

Penyimpanan Teh PU  \'ER (2)

Penyimpanan Teh PU \'ER (2)

2021-06-18 17:32:04

3. Ventilation Pu\'er tea also "breathes", and its transformation conditions require oxygen and moisture. If you store Pu\'er tea at home, it must be placed in a dry and ventilated place, because the oxygen in the circulating air is ben

Hubungi Kami

Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd.
Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk kami, sila hantarkan e-mel kepada kami: info@delijx.com. Anda juga boleh menghantar mesej ke WeChat atau WhatsApp kami: 0086-18120033767

Kilang kami terletak di Anxi County, Provinsi Fujian, tempat kelahiran teh Oolong di dunia, berusia sekitar 400 tahun. Pada masa ini, terdapat 40 pembuat teh berpengalaman di kilang kami, mereka semua pulang untuk memproses teh pada awal Mei dan awal Oktober setiap tahun. Semua kilang mereka menggunakan mesin syarikat kami, mesin ini telah diperbaiki oleh mereka dan lebih baik daripada kilang lain di pasaran. Peranti.

Mesin kami dapat dilihat di setiap kawasan pemprosesan teh di China, kami mengunjungi banyak petani teh dan belajar dari mereka proses pengeluaran teh tanpa penanaman terbaik, untuk meningkatkan peralatan kami. Hasilnya, peralatan kami adalah yang terbaik dalam industri dari segi fungsi dan penampilan.

Terima kasih kepada penampilan berkualiti tinggi dan sempurna dari kami Mesin Pembuatan Teh, kami telah menduduki sebagian besar pasar di kawasan pemprosesan teh dunia, oleh itu kami mempunyai pemahaman yang lebih baik mengenai peralatan yang diperlukan oleh negara yang berbeza. Untuk pasaran Rusia, kami telah melancarkan khas Peralatan pemprosesan teh Ivan, dan untuk pasaran Turki, kami telah melancarkan khas peralatan pengeluaran teh untuk teh berbutir.

Kami komited untuk menghasilkan teh dunia untuk menyumbang kekuatan mereka sendiri, berkomitmen untuk menjadi proses pembuatan teh anda "PEMBANTU" terbaik!