email

Pengalaman yang Kaya

Produk panas.

Bagaimanakah aroma unik teh hitam yang dihasilkan?

Bagaimanakah aroma unik teh hitam yang dihasilkan?

2021-07-29 15:52:16

Fermentasi adalah faktor yang sangat penting dalam pengeluaran teh hitam. Aroma unik teh hitam hanya boleh dihasilkan oleh perubahan dalam bahan yang terkandung dalam proses penapaian. Syarikat kami menyediakan anda dengan mesin berkualiti tinggi untuk penapaian teh hitam. Siasatan anda adalah dialu-alukan!

Kenapa teh hitam dalam jalur ketat?

Kenapa teh hitam dalam jalur ketat?

2021-07-28 16:02:02

Teh yang ketat berbentuk hitam adalah lebih tahan untuk membakar, dan bentuk jalur lurus lebih popular dengan pengguna. Menguasai teknologi rolling teh hitam, pilih peralatan rolling yang betul, mengalu-alukan perundingan anda!

Dengan teh hitam

Dengan teh hitam

2021-07-20 15:08:21

Dihadapi adalah proses pertama dalam membuat teh hitam. Menguasai masa yang betul dan suhu yang lancar untuk mencapai tahap yang dikehendaki.

Membuat teh hijau bentuk rata

Membuat teh hijau bentuk rata

2021-07-13 17:00:39

Teh hijau rata menjadikan teh hijau muncul dalam bentuk yang berbeza dari teh hijau jalur biasa apabila dibancuh. Melalui pengeluaran teh hijau rata, ia boleh dipasarkan sebagai segmen pasaran dengan bentuk teh hijau yang lain.

Hubungi Kami

Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd.
Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk kami, sila hantarkan e-mel kepada kami: info@delijx.com. Anda juga boleh menghantar mesej ke WeChat atau WhatsApp kami: 0086-18120033767

Kilang kami terletak di Anxi County, Provinsi Fujian, tempat kelahiran teh Oolong di dunia, berusia sekitar 400 tahun. Pada masa ini, terdapat 40 pembuat teh berpengalaman di kilang kami, mereka semua pulang untuk memproses teh pada awal Mei dan awal Oktober setiap tahun. Semua kilang mereka menggunakan mesin syarikat kami, mesin ini telah diperbaiki oleh mereka dan lebih baik daripada kilang lain di pasaran. Peranti.

Mesin kami dapat dilihat di setiap kawasan pemprosesan teh di China, kami mengunjungi banyak petani teh dan belajar dari mereka proses pengeluaran teh tanpa penanaman terbaik, untuk meningkatkan peralatan kami. Hasilnya, peralatan kami adalah yang terbaik dalam industri dari segi fungsi dan penampilan.

Terima kasih kepada penampilan berkualiti tinggi dan sempurna dari kami Mesin Pembuatan Teh, kami telah menduduki sebagian besar pasar di kawasan pemprosesan teh dunia, oleh itu kami mempunyai pemahaman yang lebih baik mengenai peralatan yang diperlukan oleh negara yang berbeza. Untuk pasaran Rusia, kami telah melancarkan khas Peralatan pemprosesan teh Ivan, dan untuk pasaran Turki, kami telah melancarkan khas peralatan pengeluaran teh untuk teh berbutir.

Kami komited untuk menghasilkan teh dunia untuk menyumbang kekuatan mereka sendiri, berkomitmen untuk menjadi proses pembuatan teh anda "PEMBANTU" terbaik!