email

Kawalan kualiti

Produk panas.

Bagaimana Membuat Teh Hijau? 2.

Bagaimana Membuat Teh Hijau? 2.

2021-06-23 16:16:55

Selepas penetapan dan rolling, teh hijau perlu dikeringkan. Tetapkan bentuk teh hijau. Ia adalah langkah terakhir tetapi penting untuk pemprosesan teh hijau.

Bagaimana Membuat Teh Hijau?

Bagaimana Membuat Teh Hijau?

2021-06-23 15:57:09

Penetapan, rolling, pengeringan adalah langkah penting untuk membuat teh hijau. Menggunakan mesin yang sesuai akan meningkatkan kecekapan dan menimbulkan kualiti teh hijau.

Manfaat teh

Manfaat teh

2021-06-19 14:19:46

Minum teh menjadi cara hidup untuk orang ramai, dan minum teh juga mempunyai kesan positif tertentu terhadap kesihatan orang. Mengikut peralatan yang baik dapat membantu meningkatkan kualiti teh.

Penyimpanan Teh PU  \'ER (2)

Penyimpanan Teh PU \'ER (2)

2021-06-18 17:32:04

3. Ventilation Pu\'er tea also "breathes", and its transformation conditions require oxygen and moisture. If you store Pu\'er tea at home, it must be placed in a dry and ventilated place, because the oxygen in the circulating air is ben

Hubungi Kami

Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd.
Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk kami, sila hantarkan e-mel kepada kami: info@delijx.com. Anda juga boleh menghantar mesej ke WeChat atau WhatsApp kami: 0086-18120033767

Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd. mempunyai kekuatan yang kuat, lengkap dan maju dalam teknologi. Setiap proses pengeluaran, pemeriksaan dan pemasangan dipasang diawasi oleh jurutera berpengalaman untuk memastikan produk memenuhi piawaian. Berdedikasi untuk menyediakan semua pelanggan dengan pelbagai mesin teh set peralatan lengkap teh, menyediakan reka bentuk proses teh, pemilihan mekanik, pemasangan dan pentauliahan peralatan, dan menyediakan teknologi teh, perundingan, bimbingan, latihan, dan memberikan perkhidmatan purna jual yang berkualiti percuma.

Seluruh rangkaian peralatan kami telah lulus pensijilan sistem kualiti antarabangsa ISO9001 dan perakuan CE EU. Pada masa ini, mesin kami telah digunakan di negara-negara Eropah Barat seperti Britain, Belanda, Jerman dan sebagainya. Pada tahun 2019, kami lulus perakuan bidaan Kementerian Pertanian Negeri Georgia, ini adalah projek nasional yang telah kami selesaikan, yang sangat mendorong kualiti produk kami!