DL-6CYMJ-32 Electric Black Gold Stone Matcha Grinder: Grinds hingga ≤15μm, kapasiti ~ 50g/h, 0.55kW. Ideal untuk premium, matcha halus kecil.
DL-6CSTL-CM50 untuk memproses teh hijau/oolong, gunakan pemanasan bahan api kayu, arang batu atau pelet, diameter drum 50cm, panjang 260cm, kelajuan dan suhu laras. Kapasitu kira -kira 50 kg sejam.
DL-6CSTP-D110 Untuk memproses teh hijau/oolong, gunakan pemanasan bahan api kayu, arang batu atau pelet, diameter drum 110cm, panjang 100cm, kelajuan dan suhu laras. Kapasitu kira -kira 100 kg per jam.
DL-6CSTL-Q80 Untuk memproses teh hijau/oolong, gunakan pemanasan kayu, arang batu atau pelet, diameter drum 80cm, panjang 400cm, kelajuan dan suhu laras. Kapasitu kira -kira 150 kg sejam.
DL-6CFX-435 boleh digunakan untuk semua teh jenis, melalui jumlah bertiup udara, teh berat yang berbeza ditiup ke kedudukan yang berbeza dan disaring melalui outlet yang sepadan, 5 saiz teh yang berbeza boleh dipilih.
DL-6CFX-F30-3QB adalah jenis peralatan pemeriksaan teh baru yang dibangunkan oleh syarikat kami, ia boleh memisahkan daun segar dan teh siap dalam satu mesin. Ia boleh menjimatkan wang dan pekerja. Ia boleh menyesuaikan kelajuan pemeriksaan dan kelajuan angin. Ia adalah pembantu yang baik untuk kilang teh!
DL-6CYQT-6105 terutamanya digunakan untuk pemprosesan teh oolong, dram yang diperbuat daripada buluh, aktiviti teh yang layu telah meningkat dengan gemetar, ia boleh membuat rasa teh lebih wangi, kapasiti kira-kira 32 kg setiap kumpulan.
Mesin ini sesuai untuk proses membentuk dan memanggang teh keriting bermutu tinggi. Teh yang dipanggang oleh mesin ini mempunyai jalur yang ketat dan kemas, seragam seragam, warna hijau terang, fuzz putih yang kelihatan, dan aroma kaya-menunjukkan ciri-ciri teh berkualiti tinggi. Sistem pemanasan mesin menawarkan dua pilihan: pemanasan elektrik dan pemanasan gas cecair, yang membolehkan pengguna memilih fleksibel berdasarkan keperluan sebenar mereka.
Layu teh adalah proses yang sangat penting dalam penghasilan teh putih. Kaedah layu yang berbeza boleh digunakan mengikut keadaan sebenar.
Baca lebih lanjutPenetapan suhu tinggi jangka panjang periuk penetapan teh universal boleh mendedahkan aroma teh Pu'er dan memancarkan aroma wangi.
Baca lebih lanjutGunakan langkah pengurusan taman teh, pemangkasan pokok teh dan lain-lain mesin pengurusan taman teh, pembajaan, dsb., untuk menggalakkan pertumbuhan pokok teh dan meningkatkan kualiti teh musim bunga.
Baca lebih lanjutMenggunakan kaedah pemangkasan yang munasabah, kaedah pembajaan, dan penanaman mahkota pokok boleh memulihkan kerugian dengan segera selepas kerosakan beku. Jadikan pokok teh cepat kembali bertenaga.
Baca lebih lanjutPenggunaan munasabah pelbagai teknik penanaman dan pengurusan taman teh untuk menggalakkan pertumbuhan sihat pokok teh boleh meningkatkan daya tahan sejuk pokok teh. Apabila kerosakan sejuk dan fros berlaku, penggunaan pelbagai langkah anti-pembekuan mempunyai kesan tertentu untuk mengurangkan dan mengawal tahap kerosakan sejuk dan fros.
Baca lebih lanjutPengeringan teh putih akhirnya menjejaskan kualiti teh. Syarikat kami menyediakan mesin pengering teh putih yang berbeza mengikut keperluan pelanggan, mengalu-alukan perundingan anda!
Baca lebih lanjutAsid amino dianggap sebagai bahan utama yang membentuk rasa segar dan menyegarkan sup teh. Peralatan pengeluaran teh yang disediakan oleh syarikat kami dapat merangsang rasa segar teh hijau dengan berkesan semasa proses pengeluaran teh hijau.
Baca lebih lanjutMasa boleh dikawal, suhu boleh dikawal. Syarikat kami menyediakan kuali menggoreng tangan yang boleh meningkatkan kecekapan kerja dan kualiti teh!
Baca lebih lanjutPeriuk teh hijau buatan tangan membantu teh buatan tangan lebih mudah diproses.
Baca lebih lanjutMenggunakan mesin untuk pemprosesan kek teh puer akan menjimatkan tenaga kerja, meningkatkan kecekapan pemprosesan. Pelbagai acuan kek teh boleh disesuaikan!
Baca lebih lanjutHubungan pelengkap antara alam sekitar dan mikroorganisma dalam teh gelap membentuk aroma khas dan rasa teh gelap
Baca lebih lanjut