DL-6CYMJ-32 Electric Black Gold Stone Matcha Grinder: Grinds hingga ≤15μm, kapasiti ~ 50g/h, 0.55kW. Ideal untuk premium, matcha halus kecil.
DL-6CSTL-CM50 untuk memproses teh hijau/oolong, gunakan pemanasan bahan api kayu, arang batu atau pelet, diameter drum 50cm, panjang 260cm, kelajuan dan suhu laras. Kapasitu kira -kira 50 kg sejam.
DL-6CSTP-D110 Untuk memproses teh hijau/oolong, gunakan pemanasan bahan api kayu, arang batu atau pelet, diameter drum 110cm, panjang 100cm, kelajuan dan suhu laras. Kapasitu kira -kira 100 kg per jam.
DL-6CSTL-Q80 Untuk memproses teh hijau/oolong, gunakan pemanasan kayu, arang batu atau pelet, diameter drum 80cm, panjang 400cm, kelajuan dan suhu laras. Kapasitu kira -kira 150 kg sejam.
DL-6CFX-435 boleh digunakan untuk semua teh jenis, melalui jumlah bertiup udara, teh berat yang berbeza ditiup ke kedudukan yang berbeza dan disaring melalui outlet yang sepadan, 5 saiz teh yang berbeza boleh dipilih.
DL-6CFX-F30-3QB adalah jenis peralatan pemeriksaan teh baru yang dibangunkan oleh syarikat kami, ia boleh memisahkan daun segar dan teh siap dalam satu mesin. Ia boleh menjimatkan wang dan pekerja. Ia boleh menyesuaikan kelajuan pemeriksaan dan kelajuan angin. Ia adalah pembantu yang baik untuk kilang teh!
DL-6CYQT-6105 terutamanya digunakan untuk pemprosesan teh oolong, dram yang diperbuat daripada buluh, aktiviti teh yang layu telah meningkat dengan gemetar, ia boleh membuat rasa teh lebih wangi, kapasiti kira-kira 32 kg setiap kumpulan.
Mesin ini sesuai untuk proses membentuk dan memanggang teh keriting bermutu tinggi. Teh yang dipanggang oleh mesin ini mempunyai jalur yang ketat dan kemas, seragam seragam, warna hijau terang, fuzz putih yang kelihatan, dan aroma kaya-menunjukkan ciri-ciri teh berkualiti tinggi. Sistem pemanasan mesin menawarkan dua pilihan: pemanasan elektrik dan pemanasan gas cecair, yang membolehkan pengguna memilih fleksibel berdasarkan keperluan sebenar mereka.
Proses pengeluaran teh hitam dan teh Pu-erh adalah berbeza, menghasilkan perisa yang berbeza bagi kedua-dua teh. Syarikat kami membekalkan barisan pemprosesan sepenuhnya untuk teh itu, selamat datang kenalan anda!
Baca lebih lanjutTeh hijau Kerinting Biluochun mempunyai banyak faedah, jadi bagaimana petani teh membuat teh hijau dengan bentuk kerinting semulajadi?
Baca lebih lanjutBiluochun ialah teh hijau yang unik di China. Jenis kerinting, penuh aroma, sup cantik. Berasal daripada proses pengeluaran dan pemprosesan khas.
Baca lebih lanjutPenyimpanan teh hitam hendaklah disimpan di tempat yang sejuk dan gelap untuk mengelakkan penapaian sekunder teh hitam dan mengurangkan rasa masam sup teh.
Baca lebih lanjutPengeringan teh hitam yang tidak mencukupi juga boleh menyebabkan sup teh mempunyai rasa masam. Ia perlu menggunakan sepenuhnya pengering teh hitam untuk mengeringkan daun teh.
Baca lebih lanjutSemasa proses penapaian teh hitam, memilih mesin penapaian teh hitam yang sesuai, menetapkan masa penapaian yang munasabah, kelembapan penapaian, dan lain-lain boleh meningkatkan kualiti penapaian teh hitam.
Baca lebih lanjutSemasa proses menggulung teh hitam, dinding sel dimusnahkan. Menggulung sepenuhnya dan memilih peralatan menguli yang sesuai adalah sangat penting untuk meningkatkan rasa teh hitam. Syarikat kami membekalkan pelbagai pilihan mesin penggulung teh untuk anda!
Baca lebih lanjutTerdapat banyak sebab untuk rasa masam teh hitam. Dalam artikel ini, kami akan menghapuskan punca dan penyelesaian layu teh. Selamat datang kenalan anda untuk butiran lanjut.
Baca lebih lanjutTeh hitam mempunyai rasa masam selepas dibancuh. Ia terutamanya berkaitan dengan proses pengeluaran dan penyimpanan teh hitam. Syarikat kami menyediakan anda penyelesaian untuk menambah baik rasa teh hitam!
Baca lebih lanjutDengan meningkatkan proses pengeluaran teh hitam, menyesuaikan suhu dan kelembapan dalam proses penapaian, dan menamatkan batang selepas pengeringan, rasa teh hitam boleh diperbaiki. Jika anda masih bermasalah dengan masalah ini, alu-alukan perundingan anda, kami akan memberikan penyelesaian kepada anda!
Baca lebih lanjutTeh hitam ialah teh yang ditapai sepenuhnya. Jika ia mempunyai rasa pahit, ia akan menjejaskan kualiti dan penjualan teh hitam. Berdasarkan masalah yang timbul daripada pemprosesan teh, syarikat kami akan memberikan anda penyelesaian yang baik!
Baca lebih lanjutProses pengeringan teh akhirnya merupakan langkah pemprosesan untuk teh dengan teh. Memilih cara terbaik untuk mengeringkan teh putih akan meningkatkan kualiti teh putih.
Baca lebih lanjut