Sebagai mesin pembungkusan bahan bersaiz sederhana, ia boleh digunakan untuk membungkus produk berbutir dan serbuk seperti teh, kacang, kopi, gula-gula, skru industri, dll. Ia mempunyai pembungkusan automatik, pemotongan beg automatik, digabungkan dengan kertas penapis dan filem plastik , dan menggunakan proses membuat beg pengedap belakang. Ia boleh menghasilkan sehingga 20 beg seminit.
Mesin Pembungkusan Uncang Teh Nylon Triangle Pyramids dengan Beg Luar adalah yang menonjol dalam bidang pembungkusan teh. Sesuai untuk pelbagai teh seperti teh hitam, hijau, oolong, herba dan bunga. Ia menjadikan beg teh nilon piramid segitiga yang unik dengan beg luar getah persegi untuk perlindungan dan daya tarikan. Kelajuan pembungkusan ialah 2000 - 4500 beg/min. Inovasi terletak pada kawalan dan kestabilan yang tepat. Teknologi canggih menyepadukan beg dalam dan luar dengan lancar. Bahan berkualiti tinggi dan struktur canggih memastikan ketahanan. Pilihan yang bagus untuk pembuat teh yang mencari kualiti dan inovasi.
Mesin pembungkusan filem dalaman vakum adalah untuk produk pembungkusan seperti teh. Mengeluarkan udara dengan menyedut untuk mengelakkan pengoksidaan dan kelembapan, memanjangkan jangka hayat. Mempunyai sistem penimbang ketepatan tinggi. Filem dalaman melindungi produk. Mudah dikendalikan dan cekap, sesuai untuk pembungkusan segar.
Mesin pembungkusan filem dalaman vakum adalah untuk produk pembungkusan seperti teh. Mengeluarkan udara dengan menyedut untuk mengelakkan pengoksidaan dan kelembapan, memanjangkan jangka hayat. Mempunyai sistem penimbang ketepatan tinggi. Filem dalaman melindungi produk. Mudah dikendalikan dan cekap, sesuai untuk pembungkusan segar.
Fungsi utama sangkar pembakar dram buluh elektrik adalah untuk menggantikan sangkar penaik karbon, menjadikan pengeringan teh lebih tepat dan terkawal.
Mesin Cawan Teh Kertas Penapis Elektrik Manual Tersembunyi, sebagai mesin pengedap dan pembungkusan separa automatik, sesuai untuk membungkus pelbagai jenis teh. Ia meletakkan cawan teh pada acuan untuk menekan, tepat, cepat, ringkas dan mudah digunakan, dan boleh menghasilkan purata 500 cawan sejam.
Pemetik Teh Elektrik DL-4CD-35N mempunyai lebar pemotongan 35cm dan dilengkapi dengan bateri litium tanpa wayar 18V 5.2Ah untuk menghapuskan gangguan wayar semasa operasi. Masa bekerja boleh sehingga 8 jam, dan ia boleh memetik 150 kilogram daun teh segar dalam satu jam.
DL-6CY1-15 terutamanya digunakan untuk menekan teh kek, teh bata, teh jenis coklat, tekanan dan masa boleh diselaraskan, menggunakan kawalan hidraulik, teh membentuk adalah lebih baik. Mesin mempunyai 1 stesen kerja, 1 pekerja boleh mengendalikan mesin pada masa yang sama, 1 jam boleh menekan 35kg teh kek.
Kerana kaedah pemprosesan adalah berbeza, tempoh minum terbaik adalah berbeza antara teh hitam dan teh tulen juga.
Baca lebih lanjutProses pengeluaran teh hitam dan teh Pu-erh adalah berbeza, menghasilkan perisa yang berbeza bagi kedua-dua teh. Syarikat kami membekalkan barisan pemprosesan sepenuhnya untuk teh itu, selamat datang kenalan anda!
Baca lebih lanjutTeh hijau Kerinting Biluochun mempunyai banyak faedah, jadi bagaimana petani teh membuat teh hijau dengan bentuk kerinting semulajadi?
Baca lebih lanjutBiluochun ialah teh hijau yang unik di China. Jenis kerinting, penuh aroma, sup cantik. Berasal daripada proses pengeluaran dan pemprosesan khas.
Baca lebih lanjutPenyimpanan teh hitam hendaklah disimpan di tempat yang sejuk dan gelap untuk mengelakkan penapaian sekunder teh hitam dan mengurangkan rasa masam sup teh.
Baca lebih lanjutPengeringan teh hitam yang tidak mencukupi juga boleh menyebabkan sup teh mempunyai rasa masam. Ia perlu menggunakan sepenuhnya pengering teh hitam untuk mengeringkan daun teh.
Baca lebih lanjutSemasa proses penapaian teh hitam, memilih mesin penapaian teh hitam yang sesuai, menetapkan masa penapaian yang munasabah, kelembapan penapaian, dan lain-lain boleh meningkatkan kualiti penapaian teh hitam.
Baca lebih lanjutSemasa proses menggulung teh hitam, dinding sel dimusnahkan. Menggulung sepenuhnya dan memilih peralatan menguli yang sesuai adalah sangat penting untuk meningkatkan rasa teh hitam. Syarikat kami membekalkan pelbagai pilihan mesin penggulung teh untuk anda!
Baca lebih lanjutTerdapat banyak sebab untuk rasa masam teh hitam. Dalam artikel ini, kami akan menghapuskan punca dan penyelesaian layu teh. Selamat datang kenalan anda untuk butiran lanjut.
Baca lebih lanjutTeh hitam mempunyai rasa masam selepas dibancuh. Ia terutamanya berkaitan dengan proses pengeluaran dan penyimpanan teh hitam. Syarikat kami menyediakan anda penyelesaian untuk menambah baik rasa teh hitam!
Baca lebih lanjutDengan meningkatkan proses pengeluaran teh hitam, menyesuaikan suhu dan kelembapan dalam proses penapaian, dan menamatkan batang selepas pengeringan, rasa teh hitam boleh diperbaiki. Jika anda masih bermasalah dengan masalah ini, alu-alukan perundingan anda, kami akan memberikan penyelesaian kepada anda!
Baca lebih lanjutTeh hitam ialah teh yang ditapai sepenuhnya. Jika ia mempunyai rasa pahit, ia akan menjejaskan kualiti dan penjualan teh hitam. Berdasarkan masalah yang timbul daripada pemprosesan teh, syarikat kami akan memberikan anda penyelesaian yang baik!
Baca lebih lanjut